Ben jij DE professional/ ZZP-er die goede bij- en nascholingen wil kunnen volgen, intervisie of brainstorm momenten nodig heeft of letterlijke Businesscoaching om alles goed van de grond te krijgen?

Dan ben je bij het Lemniscaat Center op het juiste adres!

Er zijn voldoende mogelijkheden om individueel, als in groepsverband gecoacht te worden. Als ondernemer kan je deze kosten als persoonlijke ontwikkeling invoeren.

Voordat een individuele coaching sessie plaatsvind, zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden zodat beide partijen de mogelijkheid hebben om een keuze te maken de coaching wel of niet aan te gaan.

Dit is kosteloos wanneer het in het Lemniscaat Center plaatsvind, anders zijn de kosten € 15,00 excl. kilometerkosten à € 0,29 p.k.

Onderstaand wat mogelijkheden waar je individueel uit kunt kiezen.

START UP

Ben jij een startende professional/ ZZP-er en kan je wel wat hulp gebruiken met het neerzetten van jouw onderneming/praktijk?

De Start UP! sessies zorgen ervoor dat je meteen een duidelijke lijn voor jezelf uit kan zetten, je doelgroepen bepaald zijn maar vooral ook hoe de doelgroepen gaat bereiken, alsook de belangrijke zaken omtrent verzekeringen en nog veel meer.

Weer in beweging gezet worden alsook jouw onderneming en de verbinding aangaan zal voor een juiste Start UP zorgen.

Inhoud
  • 3 x persoonlijke coaching van 1,5 uur (om de 5 weken)
  • 2 x telefonisch contact vanuit de coachee van ± 20 minuten
  • Mailcontact vanuit de coachee en/ of coach

Kosten: € 445,00
Op locatie komen er kilometerkosten bij. Vanaf 15 km € 0,25/km.

GROEI betekent BLOEI

Een training die al vanaf 2014 zeer succesvol is voor professionals die al minimaal één jaar zijn of haar onderneming heeft.

Hoe bereik je de groei die je wilt maken, waar loopt het niet en wat kan je zelf doen om het tij te keren en te gaan Bloeien. Waar je nu staat wordt helemaal bekeken en je doelstelling wordt duidelijk geformuleerd. Ben je nog in beweging? Of ben je blijven hangen/ stilstaan en zie je even geen andere mogelijkheden meer.

Als je niet groeit ben je de verbinding even kwijt. Vaak is dat met jezelf en dringt dat ook door in jouw onderneming.

Inhoud

  • 2 x persoonlijke coaching van 2 uur (om de 5 weken)
  • 2 x telefonisch contact vanuit de coachee van ± 20 minuten
  • Mailcontact vanuit de coachee en/ of coach

Kosten: € 405,00

Op locatie komen er kilometerkosten bij. Vanaf 15 km € 0,29/km.

JOUW JAAR

Wil jij een jaar ter ondersteuning een coach om je doelstellingen te bereiken, te groeien zoals je in gedachten hebt en zelf meer kennis en kunde te ondervinden in het reilen en zeilen van jouw onderneming?

Dan biedt het Lemniscaat Center deze unieke kans voor JOU!

Waar je ook staat – aan het begin of al 5 jaar een onderneming, dit is dan echt JOUW JAAR! We kijken naar waar je tegenaan loopt, wat je nog zou willen, hoe jij in beweging kan komen om dit te bereiken, of jouw onderneming ook nog echt als jouw onderneming voelt en nog veel meer.

Minimaal 10 uur coaching.

Kosten: vanaf € 749,00
(nader overeen te komen i.v.m. het inschatten van tijd en je doelstellingen)