Rosalie Schippers

Vanuit de topsport – zo zie ik de 9 jaar balletopleiding – weet ik als geen ander hoe het is om ‘de lat hoog te leggen’ en perfectionistisch te zijn. Met momenteel twee succesvolle ondernemingen kan ik jou ook succesvol laten zijn. Ik verbind verschillende aspecten (o.a. beweging, wandelcoaching, opdrachten) met elkaar om juist ‘de lat’ eens lager te hebben en toch succesvol te zijn of te worden. Het gaat erom dat je vanuit jouw hart je doelen gaat bereiken en een glimlach elke dag weer kan creëren.

Ik heb een professionele balletopleiding (Havo voor Muziek en Dans en de Rotterdamse Dansacademie) als basis. Dansen is letterlijk in beweging zijn, zelfs als je stilstaat op toneel, gebeurt er wat. Vanuit deze achtergrond zijn mijn wilskracht en doorzettingsvermogen de drijvende veer geweest voor het neerzetten van mijn ondernemingen.

Stilstaan is voor mij geen optie en achterom kijken zorgt er voor dat ik geen stap meer vooruit kan zetten. Dat betekent niet dat ik het heb losgelaten. Dat vind ik zelf ook onmogelijk. Iets helemaal loslaten kan namelijk vaak gewoon niet!
Ik kijk graag terug naar wat er geweest is, omdat dat mij nu hier doet staan, waar ik nu ben.

Vanaf 1 januari 2007 heb ik mijn onderneming Praktijk ROOS. Als therapeut ben ik vooral gespecialiseerd in kinderwens en zwangerschap. Daarnaast heb ik externe stoelmassage-opdrachten en faciliteer ik deze ook.

Het Lemniscaat Center is sinds januari 2017 uit Praktijk ROOS gegroeid, oftewel het broertje van grote zus.  In het Lemniscaat Center worden de vele coachingssessies van Lemniscaat Coaching, trainingen, meditatielessen en lezingen gegeven.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek nu: